Elérhetőségek
+36-30-684-3336 info@actcontroll.hu
Vezetőképzés - Megközelítés
Milyen egy jó vezető? Extrovertált? Demokratikus? Spontán?
 
A jó vezető harmonikus: felkészültsége, egyénisége, viselkedése beleillik környezetébe, tiszteletet és bizalmat ébreszt.
 
A vezetőfejlesztő programok célja, hogy a résztvevő tisztában legyen saját képességeivel, megismerje, megértse, és megtanulja, hogyan aktivizálhatja természetes energiáit a különböző vezetői helyzetekben.
 
A jó vezető tekintélyének alapja a szakmai és emberi felkészültség. A hatalom állapot, nem eszköz. Az eszközrendszer pedig elsajátítható. Feltétele a fejlődésre való nyitottság, a tanulással és a saját magával szembeni alázat, a türelem és a szorgalom. A fejlődés nehézsége abból adódik, hogy a vezetői szerep természetes velejárója a magas önbizalom, határozott önértékelés, amely szükséges a vezetői érdekérvényesítéshez. Az ActControll vezetői programjai őszinték. A trénerek csak indokolt esetben simogatnak, ugyanakkor figyelnek, és felhívják a figyelmet a résztvevők hiányosságaira. A szerepgyakorlatokban tükröt tartanak, és az erősségeken keresztül addig gyakoroltatják a vezetőt, amíg nem korrigálja a kevésbé eredményes vezetői készségeket az adott szituációban.
 
Az ActControll vezetői képzéseiről az alábbiakban olvashat:
A vezetés lélektana >>  
Szituatív vezetés >>  
Vezetői visszajelzés >>  
Teljesítményértékelés >>  
Csoportkezelés >>  
2011. Copyright ActControll Kft.