Elérhetőségek
+36-30-684-3336 info@actcontroll.hu
e-Coaching rendszer
Abban ma már mindenki egyetért, hogy egy fejlesztési folyamatban a tanult viselkedésformák minél hatékonyabb beépülésének érdekében a formális képzés után a résztvevőknek folyamatosan szüksége van vezetői fejlesztésre (coachingra). Ezt az elvárást a legtöbb vállalat megfogalmazza az operatív vezetők felé, képzést is kapnak a helyes coaching folyamat végrehajtására, ugyanakkor a technikai eszközök igen korlátosak. A papíron, vagy jó esetben Excelben kitöltött coachinglapok nehezen kereshetők vissza, ami miatt megszűnik a coachingok egymásra épülése, és a tudatos fejlesztés először csak egyedi, egymásra nem épülő fejlesztésekké, majd értékeléssé válik, és elveszíti valódi célját.
 
Ez a probléma technikai fejlesztéssel megoldható, amit az internet alapú Elektronikus Coaching Rendszer biztosít partnereinknek.
 
Az e-Coaching rendszerben a fejlesztési folyamatok (mind az értékelés, mind a feladatok) elektronikusan rögzíthetők, így biztosítva a fejlesztések egymásra épülését. A rögzített információk a rendszerben elérhetőek az értékelt, a vezető, valamint az előre meghatározott harmadik fél számára is.
 
Az e-Coaching rendszer előnyei:
 
Az értékelt munkatárs tudja, hogy:
• milyen feladatokat, milyen határidővel kell elvégeznie,
• melyek voltak az erősségei, ezeket továbbra is alkalmazhatja,
• mire kell figyelnie tevékenysége során, így képes változásokat elérni
a viselkedésében.
 
A vezető tudja, hogy:
• mire kell a soron következő coaching közben figyelnie, így visszajelzéseiben
mindig vissza tud utalni az előző coaching eredményeire, feladataira,
• a kiadott feladatok végrehajtása megtörtént-e.
 
Az e-Coaching lehetővé teszi a vezetői coachingok központi ellenőrzését, hiszen a rendszerből számos riport lekérdezhető, így nyomon követhető belőle:
• a munkatársak fejlődése,
• a vezetők támogató/fejlesztői munkájának mennyisége,
• a vezetői coachingok minősége.
 
A statisztikák alapján, a nem alapozó jellegű képzések célcsoportjai jól szétválaszthatóak, így mindenki csak olyan képzést kap, ami a nála fennálló hiányosságokat pótolja, ezzel a képzések költségeit csökkenteni, hatékonyságukat pedig növelni lehet.
2011. Copyright ActControll Kft.