Elérhetőségek
+36-30-684-3336 info@actcontroll.hu
Az ActControll Kft.
Az ActControll Kft-t 2007-ben alapítottuk. Gondolkodásunk középpontjában a Teljesítménymenedzsment szemlélet áll. Számunkra partnereink elért eredménynövekedése az elsődleges, az alkalmazott eszközök köre és a beavatkozás másodlagosak csupán.
 
Erősségeink az átfogó gondolkodás, a humán rendszerek integrációja, az egyedi megoldások, a magas minőségű végrehajtás, a sokrétű szakmai tapasztalat.
 
Honlapunkon megjelenítettük azokat az elemeket, amelyekből építkezni tudunk, és felvázoltunk néhány olyan összefüggést, amit fontosnak tartunk a humán rendszerek fejlesztése kapcsán, ugyanakkor ez a kép korántsem teljes.
 
Munkáink során számos olyan megoldást alkalmazunk, amelyek esetén humán rendszereket, méréseket és képzéseket integrálunk. Hiszünk benne, hogy ezek az egyedi megoldások szolgálják legjobban partnereink céljait.
 
A fizetési konstrukciónk egyik fontos eleme a pénzügyi garanciavállalás: munkánkért nem akkor szeretnénk pénzt kapni, amikor elvégeztük azt, hanem amikor az Önnek is eredménynövekedést hoz.
 
Cégünk Intézményi akkreditációval rendelkezik, ezért partnereink a szakképzési hozzájárulást a vonatkozó törvényeknek megfelelően felhasználhatják saját munkatársaik képzésére.
2011. Copyright ActControll Kft.